english

ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δήλωση προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: ΑΩ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων επεξηγεί τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε από εσάς μέσω των ιστοσελίδων μας που επισκέπτεστε καθώς και πως χρησιμοποιούμε νόμιμα αυτά τα δεδομένα. 

Ποιοι είμαστε και πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην επιχείρηση Α-Ω Μαρία Παπαγεωργίου, που εδρεύει στην Αθήνα, Κυμοθόης 63 Άγιος Δημήτριος η οποία είναι και ο Υπεύθυνος επεξεργασίας για τα Προσωπικά Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε. Αρμόδιος στην επιχείρησή μας για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι η Μαρία Παπαγεωργίου Τηλέφωνο 210.97.52.363 e-mail: info@a-wpapageorgiou.gr

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων ή την παρούσα δήλωση απορρήτου και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας από τον νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο e-mail: info [at] a-wpapageorgiou.gr

Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα και η επεξεργασία τους;

1)   Προσωπικά δεδομένα ( ή δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ) είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο (που ονομάζεται «υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου,

2)   Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή,

Γενικά για τα Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και οι σκοποί συλλογής και επεξεργασίας τους. 

Όπως και όλες οι επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, έτσι και εμείς συλλέγουμε δεδομένα, για να λειτουργήσει η ιστοσελίδα μας αποτελεσματικά και να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και τις πληροφορίες που αναζητάτε κατά την περιήγησή σας. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα παρέχονται άμεσα από εσάς, όπως όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό για χρήση της ιστοσελίδας μας με την συμπλήρωση σχετικής φόρμας ή επικοινωνείτε μαζί μας για υποστήριξη ή πληροφορίες. Έχοντας την συγκατάθεσή σας αποκτούμε ορισμένα δεδομένα καταγράφοντας πώς αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως τα cookies  και ενδέχεται τα δεδομένα που συλλέγουμε να περιλαμβάνουν την διεύθυνση ΙΡ ή πληροφορίες του browser ( φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας και τους συνδέσμους που επιλέχθηκαν. Για την συλλογή δεδομένων μέσω cookies σας ζητάμε την ρητή σας συγκατάθεση κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας σύμφωνα με την πολιτική cookies που μπορείτε να δείτε παρακάτω. 

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε όταν επικοινωνείτε μαζί μας και οι σκοποί συλλογής και επεξεργασίας τους. 

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά π.χ. για να ζητήσετε πληροφορίες για προιόντα, για την παραγγελία σας, τιμές, προσφορές ή περιγραφές για προϊόντα ή άλλο υλικό ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, την διεύθυνσή σας, την διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας σας, το ΑΦΜ σας και τη διεύθυνση email σας,  τηλεφωνικό αριθμό ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και το περιεχόμενο του e-mail που μας στείλατε προκειμένου να εκτελέσουμε την συναλλαγή μαζί σας ή επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την επικοινωνία μαζί σας και για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες πριν από τη σύναψη της σύμβασης. 

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα των email της εταιρίας μας επικοινωνώντας μαζί μας στο 210.97.52.363, είτε στέλνοντας email στο info@a-wpapageorgiou.gr

Ενημέρωσή σας για τα Δικαιώματά σας. 

Η νομοθεσία προβλέπει για τα υποκείμενα των δεδομένων, την ύπαρξη δικαιώματος υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν το υποκείμενο των δεδομένων ή δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαιώματος στη φορητότητα των δεδομένων, καθώς και ανάκλησης της τυχόν συγκατάθεσης που δώσατε με μελλοντική ισχύ. 

Για σχετικά θέματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα»

Αναλυτικά σχετικά με τα δικαιώματα του υποκειμένου των δεδομένων:

Δικαίωμα πρόσβασης του υποκειμένου των δεδομένων

1.   Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να λαμβάνει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει τούτο, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και στις ακόλουθες πληροφορίες:

2.   Όταν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα διαβιβάζονται σε τρίτη χώρα ή σε διεθνή οργανισμό, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ενημερώνεται για τις κατάλληλες εγγυήσεις σύμφωνα με το άρθρο 46 σχετικά με τη διαβίβαση.

3.   Ο υπεύθυνος επεξεργασίας παρέχει αντίγραφο των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Για επιπλέον αντίγραφα που ενδέχεται να ζητηθούν από το υποκείμενο των δεδομένων, ο υπεύθυνος επεξεργασίας μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους για διοικητικά έξοδα. Εάν το υποκείμενο των δεδομένων υποβάλλει το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα και εκτός εάν το υποκείμενο των δεδομένων ζητήσει κάτι διαφορετικό, η ενημέρωση παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή που χρησιμοποιείται συνήθως.

4.   Το δικαίωμα να λαμβάνεται αντίγραφο που αναφέρεται στην παράγραφο 3 δεν επηρεάζει δυσμενώς τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.

Δικαίωμα διόρθωσης

Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν. Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης.

Δικαίωμα διαγραφής 

1.   Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ο υπεύθυνος επεξεργασίας υποχρεούται να διαγράψει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, εάν ισχύει ένας από τους ακόλουθους λόγους:

Το δικαίωμα στην διαγραφή των δεδομένων δεν εφαρμόζεται στον βαθμό που η επεξεργασία είναι απαραίτητη:

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας

1.   Το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να εξασφαλίζει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τον περιορισμό της επεξεργασίας, όταν ισχύει ένα από τα ακόλουθα:

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων

1.  Το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να λαμβάνει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν, και τα οποία έχει παράσχει σε υπεύθυνο επεξεργασίας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζει τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας στον οποίο παρασχέθηκαν τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όταν:

Δικαίωμα εναντίωσης

1. Το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν με αυτοματοποιημένο τρόπο. 

2.   Εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιταχθεί ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν για την εν λόγω εμπορική προώθηση, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, εάν σχετίζεται με αυτήν την απευθείας εμπορική προώθηση.

3.   Όταν τα υποκείμενα των δεδομένων αντιτίθενται στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες

Η επιχείρησή μας δεν διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτες χώρες. 

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους.

Η επιχείρησή μας δεν διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτους εκτός αν αυτό είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου ή αναφέρεται στις παρακάτω εξαιρέσεις.

Εξαιρέσεις: Μέρος των δεδομένων σας ενδέχεται να διαβιβάζεται σε συνεργαζόμενες με εμάς εταιρίες που εκτελούν κάποιες εργασίες για την εταιρία μας, όπως λογιστική εταιρία Επαμεινώνδας Καμπας , εταιρεία παροχής υπηρεσιών Παύλος Στεφανόπουλος και για αυτόν τον σκοπό είναι απαραίτητο να εκτελούν την επεξεργασία των δεδομένων για λογαριασμό μας. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα εκ του νόμου μέτρα υπογράφοντας ειδικούς όρους με αυτούς τους εκτελούντες την επεξεργασία για την προστασία και ασφάλεια των δεδομένων σας. 

Επίσης μπορεί να μεταβιβάζουμε τα δεδομένα αυτά σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την επωνυμία Τυποργάνωση ΑΒΕΕ και Crystal cut AE με σκοπό την αποστολή σε εσάς διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Αν δεν επιθυμείτε την διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων με σκοπό την αποστολή σε σας διαφημιστικού υλικού παρακαλώ να μας αποστείλετε σχετικό μήνυμα στην εξής διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@a-wpapageorgiou.gr 

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα;

Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διατηρούνται για όσο απαιτείται για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σκοπό ή για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν. 

Αν δεν έχει γίνει συναλλαγή μαζί μας και δεν υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος, τα Προσωπικά σας δεδομένα θα διαγράφονται 5 χρόνια μετά την τελευταία επικοινωνία σας μαζί μας.

Αν έχετε προβεί σε κάποια συναλλαγή μαζί μας τα δεδομένα σας θα διαγράφονται το αργότερο 20 χρόνια από την τελευταία συναλλαγή μαζί μας.

Με ποιον τρόπο ασφαλίζουμε τα Προσωπικά Δεδομένα

H επιχείρησή μας λαμβάνοντας υπόψη τις τελευταίες εξελίξεις, το κόστος εφαρμογής και τη φύση, το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους κινδύνους διαφορετικής πιθανότητας επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων από την επεξεργασία, εφαρμόζει αποτελεσματικά, τόσο κατά τη στιγμή του καθορισμού των μέσων επεξεργασίας όσο και κατά τη στιγμή της επεξεργασίας, κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, κατά τρόπο ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις του νόμου και να προστατεύονται τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική ασφαλείας της επιχείρησής μας.

Τι συμβαίνει όταν αλλάζουμε την παρούσα δήλωση προστασίας;

Ενδέχεται να επικαιροποιούμε κατά καιρούς την παρούσα δήλωση για οποιονδήποτε λόγο. Θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές σε αυτήν αναρτώντας τη νέα δήλωση εδώ ή, εφόσον οι αλλαγές στη δήλωση είναι ουσιώδεις σε σχέση με τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, αναρτώντας μια εμφανή ειδοποίηση στην ιστοσελίδα μας ή αν είναι αναγκαίο αποστέλλοντας ένα email στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει πριν την εφαρμογή των αλλαγών αυτών. Εάν απαιτείται, θα ζητήσουμε τη συγκατάθεσή σας. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Ενημέρωση για τα Cookies.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί μία τεχνολογία που ονομάζεται «cookies».   

Τι είναι τα Cookies 

Ένα cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου το οποίο τοποθετείται στο σκληρό σας δίσκο από ένα διακομιστή.  Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου μας. 

Τα cookies διακρίνονται στις εξής κατηγορίες:

Απολύτως αναγκαία

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στον ιστότοπο της επιχείρησής μας και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του, π.χ. να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιοχές του ιστοτόπου ή να αποθηκεύσετε προϊόντα σε ένα καλάθι αγορών.

Χρήσιμα για την απόδοση του ιστότοπου

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επισκέπτες χρησιμοποιούν έναν ιστότοπο, π.χ. σε ποιες σελίδες πηγαίνουν συχνότερα οι επισκέπτες. Χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας ενός ιστοτόπου σε μελλοντικές εκδόσεις.

Χρήσιμα για την λειτουργικότητα του ιστότοπου

Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να θυμάται τις επιλογές που έχετε κάνει, π.χ. το όνομα χρήστη, τη γλώσσα ή την περιοχή στην οποία βρίσκεστε και παρέχουν μία καλύτερη προσωπική εμπειρία.   

Χρήσιμα για την προβολή περιεχόμενου σχετικού με τα ενδιαφέροντά σας. 

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την προσφορά περιεχομένου το οποίο είναι πιο σχετικό με εσάς και τα ενδιαφέροντά σας.

Συγκατάθεση για την χρήση cookies από τον ιστότοπο. 

Έχετε τη δυνατότητα να αποδεχθείτε ή να απορρίψετε τα cookies ( εκτός από αυτά που είναι τεχνικά αναγκαία για την λειτουργία του ιστότοπου ) ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται κατά την είσοδό σας στον παρόντα ιστότοπο. Εάν επιλέξετε να μην αποδεχθείτε τα cookies, μπορεί να μην απολαμβάνετε όλα τα διαδραστικά χαρακτηριστικά του παρόντος ιστοτόπου και άλλων ιστοτόπων που επισκέπτεστε.  

Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό σας στον παρόντα ιστότοπο ερωτάσθε, εάν επιθυμείτε ή όχι τα cookies λαμβάνοντας στην οθόνη σας το κάτωθι μήνυμα:

Η επιχείρησή μας χρησιμοποιεί cookies για τη βελτίωση της περιήγησής σας στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική των Cookies και επιλέξτε είτε το κουτί «Αποδοχή», είτε το κουτί «Απόρριψη» σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη χρήση cookies κατά την περιήγησή σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Σε περίπτωση που το πρόγραμμα πλοήγησης ιστού (web browser) που χρησιμοποιείτε αποδέχεται αυτόματα τα cookies, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του για να τα καταργήσετε εντελώς ή για να λαμβάνετε προειδοποίηση πριν από την αποθήκευση ενός cookie, εάν το προτιμάτε. 

Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του ( web browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί.

Σε περίπτωση που αρχικώς αποδεχθείτε τα cookies και στην πορεία αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αλλάξετε την απόφασή σας στη συνέχεια, τροποποιώντας την επιλογή σας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο διαχείρισης των cookies πηγαίνοντας στην ενότητα Βοήθεια του προγράμματος πλοήγησης (web browser ) σας. 

Comodo SSL