Εταιρεία

34
Χρόνια
86
Εκθέσεις
19060
Εκθέτες
508000
Επισκέπτες

english

Λιγα λογια για μας

Η εταιρεία Α-Ω ιδρύθηκε στην Αθήνα τον Μάιο του 1980 από την Μαρία Παπαγεωργίου. 

Το 1982 διοργανώθηκε στην Αθήνα η πρώτη εμπορική έκθεση ''Σύγχρονες Δημιουργίες'' με αντικείμενο την Ελληνική εικαστική τέχνη και χειροποίηση.

Με την πάροδο των χρόνων το κύριο αντικείμενο των εκθέσεων έγινε το κόσμημα καθώς στις εκθέσεις συμμετέχουν οι περισσότεροι και σημαντικότεροι  Έλληνες αργυροχόοι, χρυσοχόοι και εισαγωγείς κοσμημάτων. Επίσης, στις εκθέσεις ''Σύγχρονες Δημιουργίες'' συμμετέχουν αρκετοί σημαντικοί κεραμιστές και εικαστικοί όπως επίσης και έμποροι ρολογιών και άλλων αντικειμένων ποιοτικού δώρου. 

Σήμερα στην έκθεση ''Σύγχρονες Δημιουργίες'', η οποία γίνεται δύο φορές το χρόνο στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας, συμμετάσχουν έως και 450 εκθέτες-δημιουργοί-έμποροι και αποτελεί το σημαντικότερο εμπορικό θεσμό του κλάδου των κοσμημάτων , ρολογιών, εικαστικής τέχνης και των ποιοτικών δώρων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 

Σκοπoς της εταιρειας

Από το 1982 μέχρι και σήμερα συνεχίζουμε με ανοδική πορεία τις εκθέσεις μας κάθε χρόνο. Αυτή η βαριά, αλλά πολύτιμη κληρονομιά μας επιφορτίζει με ένα πρόσθετο αίσθημα ευθύνης και υψηλής φροντίδας, τόσο για τις τωρινές όσο και για τις μελλοντικές μας διοργανώσεις.

Σκοπός μας είναι το όνομα "Α-Ω" να εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη σας επιλογή στην διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων.

Οι αξίες μας

Εργατικότητα
Εργατικότητα
Γνωρίζουμε πώς το κλειδί της επιτυχίας είναι η εργατικότητα. Γιαυτό δουλεύουμε σκληρά , αγαπάμε και έχουμε πάθος γιαυτό που κάνουμε.
Καινοτομία
Καινοτομία
Η ΄Α-Ω΄ λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών σας.Η αλλαγή των καιρών δημιουργεί πάντα νέες ανάγκες σε εσάς.Η γρήγορη εύρεση των αναγκών σας αλλά και η άμμεση κάλυψη τους από εμάς μας κάνει καινοτόμους
Αξιοπιστία
Αξιοπιστία
Εφόσον είναι εφικτό, η εταιρεία μας ανταποκρίνεται πάντα στις υποχρεώσεις της.Έχουμε υψηλό αίσθημα ευθύνης προς εσάς εξασφαλίζοντάς σας ποιότητα και εγγύηση για την επιτυχία σας.
Ασφάλεια
Ασφάλεια
Σας παρέχουμε υψηλή ασφάλεια ώστε να μπορείτε με άνεση και σιγουριά να εργαστείτε και να κινηθείτε στον εκθεσιακό μας χώρο. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες φύλαξης ικανές και πολύπειρες στον χώρο των εκθέσεων, προλαμβάνοντας οποιοδήποτε κίνδυνο για εσάς αλλά και έτοιμες να βοηθήσουν σε οτιδήποτε προκύψει.Ο χώρος της έκθεσης παρακολουθείται με κλειστό κύκλωμα ασφαλείας 24 ώρες την ημέρα από την έναρξη των εργασιών της εκάστοτε έκθεσης,έως και το πέρας αυτής.
Εμπειρία
Εμπειρία
Διοργανώνοντας εκθέσεις απο το 1982, έχοντας ως στόχο πάντα το καλύτερο για εσάς μας έχει δημιουργηθεί εμπειρία 30 και πλέον χρόνων με 100 και πλέον επιτυχημένες εκθέσεις. Την εμπειρία μας αυτή την χρησιμοποιούμε ώστε να παρέχουμε σε σας πάντα το καλύτερο δυνατό!
Αξιοκρατία
Αξιοκρατία
Σίγουρα η συνεργασία και η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα σε εμάς και εσάς στο πέρασμα των χρόνων, είναι πέρα από επαγγελματική και σχέση ζωής. Όμως ανεξάρτητα εάν είστε εκθέτης με μεγάλη η πιο μικρή παρουσία στο χώρο μας, είτε είστε νέος η παλιός εκθέτης η επισκέπτης στην έκθεσή μας,η αντιμετώπισή μας είναι πάντοτε η ίδια. Έχουμε πλήρη γνώση πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά του καθενός απο εσάς για την ύπαρξή μας, αλλά και η δικιά μας για εσάς. Ως αποτέλεσμα αυτής της γνώσης δρούμε πάντα αξιοκρατικά προς εσάς.
Κατανόηση
Κατανόηση
Είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε. Οι απαιτήσεις σας είναι σκοπός μας.Με θέληση να κατανοήσουμε και να δώσουμε λύση σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει.
Συνεργατες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
  • Συνεργάτες
Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ ΟΚ